Menu Sluiten

Brandwerende Wanden

All Fire Security biedt tal van diverse diensten zoals inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, interventieplannen, nazicht en onderhoud van brandbeveiligingsinstallaties (brandblussers, …).

Uw project is in goede handen bij All Fire Security!

All Fire Security biedt tal van diverse diensten zoalsĀ  inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, interventieplannen, nazicht en onderhoud van brandbeveiligingsinstallaties (brandblussers, …).

Wij garanderen u een scherpe prijs, objectief advies en een goede, betrouwbare service. Daarnaast biedt All Fire Security u een breed gamma aan producten aan die steevast van topkwaliteit zijn. Neem zeker een kijkje in onze gloednieuwe webshop!

WAAROM KIEZEN VOOR ALL FIRE SECURITY?

 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • betrouwbare, professionele service
 • Een aanpak op uw maat
 • (Brand)beveiliging van A tot Z
 • Enkel de beste materialen
 • Jaarlijks nazicht van toestellen
 • Een uitmuntende service
 • Vlotte communicatie
 • Uw veiligheid , onze zorg
 • Correcte prijssetting
 • Projecten op maat
 • Zeer breed gamma aan producten
 • Gloednieuwe webshop
 • Offerte binnen 48 uur
 • Voor bedrijven alsook particulieren

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND OF VRAAG UW PERSOONLIJKE OFFERTE AAN

Naar onze contact pagina

03131960313196

Wat valt er te weten over brandwerende wanden en brandbeveiliging.

Brandwerende scheidingswanden zijn erg belangrijk voor de brandveiligheid. Je kan ook overwegen een brandvertragend plafond te plaatsen en brandvertragende voorzetwanden.

Brandwerende wanden maken deel uit van een gepaste compartimentering.

Er zijn vele soorten gebouwen. De meeste van deze gebouwen hebben een soort brandmuur om ze te beschermen tegen brand. Sommige gebouwen worden opgedeeld in afzonderlijke structuren door middel van een onderverdeling van het gebouw. Afhankelijk van het ontwerp van de nieuwe structuur, kunnen de muren niet voldoen aan de bouwvoorschriften van het oorspronkelijke gebouw.

Daarom is het belangrijk om een brandmuur te plaatsen tussen de ni.

Meer info

tags: Brandbeveiliging – Brandblussers – Branddetectie – Branddeuren – Brandhaspels – 

Wenst u meer info over brandwerende wanden kijk dan vlug op https://www.allfiresecurity.be/ | Brandwerende Wanden

Veiligheid | Brandweerslang | Brandapparatuur | Brandblusapparaten | Brandbeveiliging | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Brandwerende wanden

inforeiinternational.be home current oplossingen brandwerende afdichtingen brandwerende schrijnwerk brandwerende voegwerken luchtkanalen andere compartimenteringstoepassingen advies en attestering over ons wetgeving referenties blog faq contact webshop luchtkanalen luchtkanalen de luchtkanalen in een compartiment moeten voldoen aan de basisnormen volgens de wetgeving van het koninklijk besluit. De luchtkanalen mogen de vereiste weerstand tegen brand niet nadelig benvloeden. Ofwel is de brandweerstand van het luchtkanaal gelijk aan de brandweerstand die vereist is voor de doorboorde wand of vloer over zijn volledige lengte. ofwel wordt er ter hoogte van de doorvoering in de wand of vloer een brandwerende klep eis geplaatst met een tijdsduur die gelijk is aan de tijdsduur die vereist is voor de wand of vloer. Ofwel voor luchtkanalen die kleiner zijn dan of gelijk zijn aan cm in de praktijk een kanaal met een diameter van maximum mm wordt er een mechanisme brandrooster of vlinderklep voorzien dat de doorvoering afdicht en waarvan de brandweerstand vervol.

infojanbaert.com toggle navigation home diensten contact diensten algemene industrile aanneming voor industrile bouwwerken of verbouwingen kunnen we als hoofdaannemer de klant een totaal concept aanbieden en dit in samenwerking met ervaren onderaannemers uit deze regio brandwerende wanden zijn vaak gezocht Deze onderaanneming omvat hoofdzakelijk metselen betonwerken loodgieterij en sanitair electriciteitswerken metaalconstructie vloeren en faience schilderwerken binnen amp buitenschrijnwerk leveren plaatsen afwerken en herstelling van buitenschrijnwerk in hout alu en pvc leveren en plaatsen van binnendeuren schilderdeuren fineerdeuren en gestratifieerde deuren in houten of metalen deurkassement herstellen of aanpassen van bestaande binnendeuren brandwerende deuren met alle attesten inrichting ontspanningsruimtes volledige inrichting of aanpassing van verpozingslokalen met alle sanitaire voorzieningen. Inrichting kledingsruimtes volledige inrichting of aanpassing van kleedruimtes en sanitaire ruimtes. Inrichting werkposten ergonomisch houten en kunststof werkvlo.

Kundigheid over Brandwerende wanden

menu behandelingen brandwerende en brandvertragende schilderwerken en bespuiting brandwerend schilderwerk op staal brandwerende schilderwerken op beton brandvertragende behandeling van hout brandwerende bescherming met mortelbespuiting brandwerende deuren wanden en plafonds brandwerende wanden en plafonds brandwerende roosters en brandkleppen brandwerende dichtingen brandwerende afkastingen isolatie en brandkleppen brandwerende bescherming van structuren omkasten of isoleren van luchtkanalen projecten passieve brandbeveiliging rei projects contact nieuws vacatures brandwerende en vertragende schilderwerken en bespuiting brandwerende deuren wanden en plafonds brandwerende dichtingen en doorvoeringen brandwerende afkastingen isolatie en brandkleppen brandwerende wanden en plafonds brandwerende wanden en brandwerende plafonds maken deel uit van de brandwerende compartimentering interesse in brandwerende wanden Doordat de vuurzee niet zomaar door de wanden en de plafonds geraakt blij.